Interieurbouw

Voor uw balie, kastenwand, koffiecorner of uw scheidingswanden, productpresentaties, displays etc. bent u bij Expocare aan het juiste adres.
Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om elk interieurelement te vervaardigen tot en met uw complete winkelinrichting.
Ook voor decoratieve toepassingen, of productpresentaties hebben wij een oplossing.

Uw klanten een bijzondere beleving bezorgen?

Voor de instore communicatie van winkels, cafés, kantoren of studio’s, neemt u contact op met Expocare.
Want de interieuroplossingen van Expocare zorgen niet alleen voor een bijzondere beleving, maar zijn tevens enorm praktisch in het gebruik. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een aansprekend en representatief interieur.

Maar ook voor een tijdelijk interieur, bijvoorbeeld bij een beursdeelname, is het belangrijk dat u een perfecte indruk maakt bij uw bezoekers. Op een beurs is uw beursstand nota bene het visitekaartje van uw organisatie.

Expocare heeft jarenlange ervaring met het realiseren van tijdloze interieuroplossingen en opvallende stands op beurzen in heel Europa. En daarbij nemen wij u al het werk uit handen. Van het eerste ontwerp tot en met de op- en afbouw. U heeft geen omkijken naar de totstandkoming van uw interieur en bent verzekerd van een gewenste ambiance. Doordat wij alle interieuroplossingen in eigen huis produceren, kunnen wij u verzekeren van een scherpe prijs en een snelle levertijd.
YOUR EXPOSURE, OUR CARE!