Werkplekschermen

Is uw werkplek klaar voor het ‘nieuwe werken’?

Het is inmiddels ontelbare keren benadrukt door het RIVM. Iedereen dient 1,5 meter afstand te houden. Toch komen mensen op meerdere plekken of in meerdere omstandigheden te dicht bij elkaar. Dit is vaak geen onwil, maar in sommige situaties is het gewoon lastig om afstand te houden. Om u te helpen bij het waarborgen van het houden van de juiste afstand, bieden wij u een praktisch assortiment van producten aan die duidelijkheid verschaffen over de omgangsregels die momenteel verplicht nageleefd moeten worden.

Plexiglas schermen voor iedere locatie en toepassing

Om de verschillende werkplekken veilig te houden biedt Expocare u plexiglas schermen op maat, voor een balie of werkplek, waardoor uw medewerkers en uw klanten beschermd zijn. Maar ook in uw theater of bioscoop is er de mogelijkheid om schermen te bevestigen, waardoor de mensen op een veilige manier van een voorstelling kunnen genieten.

Er zijn diverse varianten beschikbaar van hard en zacht materiaal. De harde schermen zijn gemaakt van helder acrylaat waardoor het lijkt alsof uw personeel achter een glazen paneel zit. Deze zijn beschikbaar in een hangende of een staande variant. Naast de harde schermen hebben wij een zacht scherm in ons assortiment. Deze wordt gemaakt van een zacht transparant PVC en kan worden opgehangen met ophangogen aan de bovenzijde. Alle werkplekschermen zijn leverbaar in ieder wensbaar formaat.

Meer weten over deze werkplekschermen?

Bel +31 (0) 413 252 309 of stuur een e-mail

Een compleet veilige locatie of werkplek – meer dan werkplekschermen

Natuurlijk wilt u er alle aan doen om uw werknemers en bezoekers optimale veiligheid en bescherming te bieden. Daarom houdt het ‘nieuwe werken’ meer in dan het plaatsen van werkplekschermen. Expocare biedt daarom een assortiment aan producten die geschikt zijn voor iedere locatie, van horeca tot kantoortuin en van industrie tot theater. U kunt hierbij denken aan:

  • Afstand houden Vloertape: Geef duidelijk aan welke ruimte men vrij moet houden om 1,5 meter ruimte te bieden
  • 1,5 meter stickers: Herrinner iedereen nogmaals aan de regels van het ‘nieuwe werken’. Deze stickers zijn beschikbaar voor vloeren, ramen, deuren of wanden
  • RIVM regels Stoepbordposters (eventueel inclusief stoepbord): Maak uw bezoekers op eenvoudige, maar nette wijze duidelijk welke regels bij u gelden.

Bekijk de flyer of neem contact op