Belettering

Belettering is een veelvuldig gebruikte methode om een boodschap duidelijk te maken. Of het nu uitgevoerd wordt in folie of door middel van full colours. Belangrijk hierbij is de materiaalkeuze, er is een grote verscheidenheid aan folies met allemaal hun eigen toepassing.

Wilt u uw bedrijfsnaam of product overal in beeld laten komen? Beletter dan nu uw bedrijfsauto, bus of vrachtwagen en neem uw reclame overal mee naartoe. U kunt bij Expocare aankloppen voor uiteenlopende reclamebeletteringen. Denk hierbij aan een subtiel logo of een opvallende beplakking van uw gehele auto.

Maar ook voor de belettering van winkelruiten, gevels en deuren zijn wij de aangewezen partner. Print uw idee eens op een bijzonder formaat of speciaal materiaal! De mogelijkheden voor grootformaat printen zijn onbeperkt. Denk aan indrukwekkende wanddecoraties, posters, banieren, rollup-banners, zelfklevend vinyl en reclamedoeken.

Maar ook andere idee├źn zijn uiteraard welkom. Niets is Expocare te gek! Wij verzorgen uw printwerk en doen ook de montage op locatie.
YOUR EXPOSURE, OUR CARE!